top of page

VENI.VIDI.VIDIC

LOGO DESIGN

Client: Snjezana Vidic
Location: Austira
2022

VENI.VIDI.VIDIC is a young successful company based in Austria, focusing on logistics and patent services of highest quality and professionalism in the field of international transportation.

Working alongside the company's founder, Snježana Vidic, we designed an elegant, classic charming logo, with a central composition that reflects trust and strength. In copper-gold color it depicts a symbolic drawing of the letter "V", displaying with a modern, non-serif typography.

The logo thus builds a sophisticated and minimalist corporate identity, with clean lines, in strong velvet colors.

--------------------------------------------------------------------------------------

Naročnik: Snjezana Vidic
Lokacija: Avstrija
2022

VENI.VIDI.VIDIC je uspešno podjetje, s sedežem v Avstriji, ki se ukvarja z logistiko in patentnimi storitvami najvišje kakovosti in profesionalnosti, na področju prevoza mednarodnega tovora.

Ciljna skupina je širša populacija, različnih starostnih skupin, ki se srečuje z vizualno podobo podjetja, predvsem preko tovornih prevoznih sredstev.

Skupaj z ustanoviteljico podjetja, Snježano Vidic, smo oblikovali eleganten, klasično očarljiv logo, s centralno kompozicijo, ki odraža zaupanje in moč, v baker-zlati barvi, s simbolnim izrisom črke “V”, kateri smo pripisali moderno, brez-serifno tipografijo. Logotip tako gradi dovršeno, prefinjeno in minimalistično podobo, s čistimi linijami, v močnih žametnih barvah.(Mockup / Photo credit: Freepik.com, Unsplash)

bottom of page